ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

σχεδιασμενα να καλυπτουν καθε εκπαιδευτικη αναγκη.


Προσφέρουμε εξατομικευμένη επίβλεψη κάθε μαθητή από την υπεύθυνη Αλακιόζογλου Εύη, με καθημερινή προσωπική επικοινωνία, σχετικά με θέματα απόδοσης – επίδοσης


•    Συνεχή, σαφή & ολοκληρωμένη εικόνα της προόδου,
•    Διαγωνίσματα Τριμήνου & τακτικά Τεστ,
•    Βαθμολογία - Δελτίο Προόδου ανά εβδομάδα & ανά Τρίμηνο,
•    Συμμετοχή σε Αναγνωρισμένες Εξετάσεις όλων των γλωσσών και επιπέδων


Κάθε παιδί έχει το δικό του μαθησιακό στυλ- ένα μοναδικό τρόπο να προσλαμβάνει και να επεξεργάζεται πληροφορίες. Τα περισσότερα παιδιά – ιδίως τα παιδιά με ΔΕΠΥ- χρησιμοποιούν και τις πέντε αισθήσεις τους για να μάθουν, αλλά συχνά μία από τις αισθήσεις χρησιμοποιείται περισσότερο. Οι «οπτικοί τύποι» προτιμούν το διάβασμα ή την παρατήρηση. Οι «ακουστικοί τύποι» τα πηγαίνουν καλύτερα όταν μιλούν και ακούνε, ενώ οι «κιναισθητικοί/απτικοί τύποι» επωφελούνται περισσότερο όταν χρησιμοποιούν τα χέρια τους για να προσεγγίσουν κάτι. Λαμβάνουμε υπ' όψιν τον τρόπο που μαθαίνει κάθε παιδί ξεχωριστά και προσαρμόζουμε τη διδασκαλία προς διευκόλυνση του κάθε μαθητή ξεχωριστά.
Με το νέο σχεδιασμό της διδασκαλίας στις τάξεις μας τα παιδιά είναι ικανά να χρησιμοποιήσουν τ' αγγλικά τόσο στον προφορικό λόγο όσο και στο γραπτό μέσα στους πρώτους 3 μήνες μαθημάτων!